Tekeningen bestellen

ONZE TEKENINGENWINKEL IS WEER GEOPEND !:
Beste bezoeker,
De programmatuur van onze webwinkel is vervangen en wij zijn erin geslaagd om alle
gegevens van gebruikers en hun bestellingen over te zetten in de vernieuwde webwinkel.
U kunt in het vervolg betalen via Ideal of door het zelf overmaken van het verschuldigde bedrag
op onze bankrekening.

Als u reeds een account heeft voor het bestellen van tekeningen, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Grote kans dat u dan het bericht krijgt dat uw wachtwoord fout is. In geval zal het overzetten van het wachtwoord niet zijn gelukt. Volg dan de instructies op het scherm op.

NB: In het geval u geen account heeft krijgt u de melding dat de gebruikersnaam of het e-mailadres niet juist is ingevuld. In dat geval kunt u een account maken bij het afrekenen van de winkelmand.

==========================================================================================

Van een aantal modellen kan in onze webwinkel een tekeningenset worden besteld. De Stoomgroep Holland levert zowel aan leden als aan niet-leden. Onze leden genieten echter per afgenomen exemplaar ā‚¬ 10,- korting.

Bij de eerste bestelling worden voor uw inschrijving als klant uw adresgegevens en e-mailadres gevraagd. Ook moet u om een wachtwoord aangeven, zodat u in het vervolg kunt inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Nadat uw bestelling is geplaatst, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail met het verzoek om het verschuldigde bedrag naar onze bankrekening over te maken.

Wanneer u lid bent van Stoomgroep Holland en voor de eerste keer een bestelling via onze website plaatst, dan wordt de ledenkorting nog niet automatisch verrekend. Nadat uw inschrijving is geverifieerd in onze ledenadministratie, worden uw klantgegevens voorzien van een ledenkenmerk. Het kortingsbedrag voor leden wordt dan teruggestort op het bankrekeningnummer van de betaling. Let op: Dit doen wij uitsluitend als uw contributie voor het lopende jaar is ontvangen.

Zodra de betaling is verwerkt, wordt uw bestelling naar het aangegeven adres verzonden en wordt u per e-mail hiervan in kennis gesteld.

U kunt de voortgang van uw bestellingen volgen als u bent ingelogd via het menu “Mijn bestellingen”.

Eventuele vragen of opmerkingen kunt u op onderstaand formulier aan ons doorgeven.